Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Presentacions de llibres durant la diada de Sant Jordi

Les parades de llibres i roses van estar instal·lades durant tot el dia a la Rambla de Nostra Senyora i a diversos carrers del centre aprofitant el bon temps i l’afluència de gent.

 

El dia d’ahir era el millor moment per a promocionar obres literàries i això és el que van fer diversos autors que van visitar Vilafranca per a vendre els seus llibres i signar alguns exemplars. Per exemple, al carrer de Sant Joan, hi havia instal·lada una parada del Rotary Club Vilafranca per vendre el llibre d’Elisabeth Pedrosa "Criatures d’un altre planeta", sobre la malaltia que pateix la seva filla, la Síndrome de Rett. L’autora hi va ser durant bona part de la tarda per signar exemplars i per recollir beneficis per investigar sobre aquesta malaltia. Recordem que la Nit Solidària del Rotary Club es dedica a aquest mateix tema. Des de l’Associació Catalana de la Síndrome de Rett, Francesc Juan, agraïa en nom de l’autora, que va haver de marxar, i en nom de l’associació, la resposta dels vilafranquins i vilafranquines.

D’altra banda, Sant Jordi es va viure amb intensitat també al barri de La Girada on, entre altres activitats, es presentava el llibre "El poder del sueño", del vilafranquí Antonio Llanes.

La novel·la explica la història d’un agent d’assegurances, la professió del mateix autor, avorrit de la seva vida i que comença a tenir un somnis estranys.

Llanes va aprofitar la diada per donar a conèixer la seva novel·la al barri on treballa.<br />La diada de Sant Jordi també es va viure, a més dels llibres i les roses, amb diverses activitats. Per exemple, la plaça del Penedès va acollir la tradicional ballada de sardanes de la diada.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: