Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Possible estafa amb un albarà de lliurament urgent d’una suposada empresa anomenada Netcourier, Logística y Transporte Urgente

La nota sembla d’una típica empresa de missatgeria i, aquesta vegada s’informa a l’albarà que, per recollir un regal promocional consistent en una "bicicleta mountain bike", s’ha de trucar al telèfon 902881815 i indica que el regal és gentilesa d’Ibertours Grupo Turístico.

En l’albarà no apareix cap dada identificativa d’aquesta empresa, per la qual cosa cal desconfiar de les seves intencions ja que és molt probable que no estigui legalitzada.
En el revers del resguard posa amb lletra gairebé il·legible que, perquè et lliurin el regal, cal acudir en parella a una presentació comercial de 90 minuts, per comprar, suposadament, productes turístics. L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor alerta que és possible que fins i tot assistint a la reunió no et lliurin la bicicleta si no adquireixes el producte proposat.

També s’indica que la informació per aquesta campanya ha estat subministrada per DATA INTEGRAL ACTION, a la qual el destinatari pot dirigir-se per demanar la cancel·lació de les seves dades. D’altra banda, qui es consideri enganyat per aquesta pràctica, pot interposar una denúncia davant la jurisdicció ordinària, acudint al jutjat o a la comissaria dels Mossos d’Esquadra.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: