Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Plans d’optimització, més que mai

La Cambra de Comerç organitza una jornada per destacar els beneficis d’un pla d’optimització per a l’empresa.<br />

<br />La delegació de l’Alt Penedès de la Cambra de Comerç de Barcelona ha organitzat aquesta setmana una sessió d’optimització a la seu de Vilafranca. L’objectiu de la sessió era explicar de forma pràctica els mecanismes per a optimitzar els processos de treball i els recursos disponibles de cara a millorar el compte de resultats. L’objectiu final passava perquè els assistents sortissin de la sessió amb els coneixements i les eines necessàries per a portar a terme de forma immediata un Pla d’Optimització a les seves empreses.<br /><br />Aquesta presentació formava part del conjunt de mesures adreçades a les pimes i les empreses que la institució ha dut a terme dins del pla Ara més que mai, la Cambra al costat de les empreses, conscient de la manca d’informació que les empreses pateixen en les actuals circumstàncies.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: