Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ordenació de Mossèn Agustí Roig

La basílica de Santa Maria s’omple per assistir a l’ordenació presbiterial d’Agustí Roig.<br />

<br />Aquest diumenge la Basílica de Santa Maria de Vilafranca s’ha quedat petita per assistir a l’ordenació presbiterial d’Agustí Roig. <br /><br />Mossèn Roig va rebre l’ordenació sacerdotal en el marc d’una eucaristia presidida pel bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortés i concelebrada per molts capellans vinguts d’arreu del bisbat i d’altres diòcesis veïnes. <br /><br />Agustí Roig va néixer fa 25 anys a Sant Vicenç dels Horts, va entrar al Seminari Conciliar de Barcelona el setembre de 2001, i des de fa més de quatre anys ha estat col·laborant a les parròquies de Vilafranca com a seminarista.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: