Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mor Rigoberto Sampson

Ha mort Rigoberto Sampson, exalcalde de León i impulsor de l’agermanament de Vilafranca amb Puerto Cabezas.<br />

<br />El doctor Rigoberto Sampson, l’impulsor de l’agermanament de Vilafranca amb el municipi nicaragüenc de Puerto Cabezas, ha mort a l’edat de 68 anys, després d’una llarga malaltia.<br />Sampson havia visitat Vilafranca en diverses ocasions. La darrera va ser l’any 2007 per establir noves col·laboracions entre Vilafranca i la ciutat agermanada de Puerto Cabezas, aprofitant que la Universitat de León, de la qual exercia com a rector, treballa també a la Regió Autònoma de l’Atlàntic Nord de Nicaragua. En aquella ocasió, Sampson va visitar l’Ajuntament de Vilafranca, l’Associació d’Amics de Puerto Cabezas, el Centre Sociosanitari Ricard Fortuny i l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.<br />Vilafranca del Penedès i León estan agermanades amb Puerto Cabezas, fet que ha propiciat que hi hagi una llarga experiència de cooperació i suport als projectes que s’han dut a terme a Puerto Cabezas.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: