Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Martí desmenteix que estigui obstruint el tràmit d’exposició pública del projecte de la Bleda

Davant la nota que l’associació de veïns contraris a la urbanització del nucli de La Bleda ha enviat als mitjans de comunicació acusant l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca d’obstruir el tràmit d’exposició en el qual es troba la fase d’aprovació inicial dels projectes d’urbanització i reparcel·lació, l’Ajuntament ha fet una nota en que fa alguns aclariments.

Primer diuen que és fals que el període d’exposició pública finalitzés el passat 14 d’abril. Els signants de la nota confonen la data de publicació de l’aprovació inicial amb la data efectiva per poder fer les consultes. Els expedients dels projectes d’urbanització i de reparcel·lació estan a disposició pública a l’Ajuntament en horaris d’oficina durant 30 dies hàbils des de la notificació que reben els veïns afectats. En aquest segons l’Ajuntament de Sant Martí, fins el 2 de maig i no pas el 14 d’abril.<br />Diu la nota que també és fals que no s’hagi volgut lliurar la documentació demanada pels veïns. No va ser facilitada de manera immediata, perquè s’havia d’aprovar per Junta de Govern, però ja ha estat lliurada dins del termini previst.<br />Des de l’Ajuntament lamenten que es vulgui confondre als mitjans de comunicació enviant notes de premsa distorsionant els fets, amb la clara intenció d’intoxicar l’opinió pública.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: