Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Hello Kitty triomfa a les mones de Pasqua

Les figures de Hello Kitty i Wall·E són algunes de les més demandades pel dilluns de Pasqua.<br />

<br />A tan sols uns dies del dilluns de Pasqua, els padrins i padrines ja estan adquirint o reservant la mona per als seus fillols. Aquesta tradició és molt antiga i segueix estant plenament arrelada entre la població. Les dates de setmana santa suposen molta feina per als pastissers i flequers, que han de treballar per adaptar els seus productes als gustos dels més petits.<br />A la pastisseria vilafranquina Martí, destaquen que han d’estar atents a les modes i als personatges que més agraden cada any per adaptar la xocolata a l’actualitat.<br /><br />Les mones han anat evolucionant amb el temps fins al punt que s’han convertit, en alguns casos, en un clar exemple de la sofisticació de la pastisseria.<br /><br />Pel que fa als personatges de xocolata preferits d’aquest any, la gran sorpresa ha estat la gateta Hello Kitty que, tot i existir des de fa molts anys, viu el seu moment de glòria actualment. <br /><br />També triomfen els personatges de la Disney, com és habitual. Aquest any, sobretot, el robot Wall·E.<br /><br />En principi, el padrí regala la mona al fillol des que neix i fins que fa la primera comunió. Però aquesta tradició sol continuar-se encara que el fillol ja sigui gran.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: