Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gelida obre inscripcions per a l’Estiuviu

El campus d’esport i lleure que organitza el Patronat Municipal d’ Esports de Gelida, l’Estiuviu, engega motors obrint el seu període d’inscripcions. Fins el 15 de maig es poden apuntar a aquest casal d’estiu tots els nens i nenes nascuts entre el 1993 i el 2005. 

Enguany les inscripcions tenen una novetat important pel que fa la seva tramitació: es poden fer a través d’Internet a la pàgina web <a href="http://www.gelidaesports.cat">www.gelidaesports.cat</a>.  <br />El procés d’inscripció requereix donar-se d’alta com a usuari, obtenint així un nom i una contrasenya, i a continuació omplir la butlleta d’inscripció amb les dades del futur participant. Així mateix, els qui vulguin podran formular les inscripcions a les oficines del Patronat Municipal d’Esports, al Pavelló Polisportiu. 
L’Estiuviu 2009 busca consolidar la idea de Campus d’ esport i lleure que ha anat assolint els últims anys, oferint diverses modalitats horàries adaptades a les diferents necessitats. Es manté la inscripció per setmanes independents i no consecutives, permetent als nens inscriure’s fins a un total de 5 setmanes, entre el 29 de juny i el 31 de juliol.  <br />Els preus de l’activitat seran els mateixos que es van fixar l’estiu passat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: