Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El nou tanatori serà una realitat el desembre de 2010

Passat l’estiu està previst que es puguin iniciar les obres del nou tanatori de Vilafranca.

El projecte, que promou l’empresa concessionària Serveis Funeraris del Penedès, es construirà en una parcel·la de 8.900 metres quadrats situada al costat del Cementiri Municipal, tocant al balcó de les Clotes. El tanatori tindrà una superfície construïda de 3.600 metres quadrats, 1.600 dels quals seran en planta soterrani i 2.000 en planta baixa. El recinte disposarà d’un aparcament per a 40 vehicles. El projecte del nou tanatori estarà perfectament integrat a l’entorn paisatgístic tant del Cementiri com de les vinyes del balcó de les Clotes, amb els colors i materials de l’edifici i una jardineria generosa. L’edifici estarà en la seva pràctica totalitat en planta baixa, destacant la presència de cerimònies amb un volum de superior alçada. La planta baixa es divideix en tres àrees funcionals. La primera, de recepció i serveis administratius, la segona, destinada a sales de vetlla, i la tercera, als espais de la sala de cerimònies. La capacitat del tanatori és per a sis sales de vetlla. La sala de cerimònies tindrà una capacitat per a unes 150 persones i un espai complementari amb la possibilitat de crear una sala de menor capacitat per a 50 assistents.<br /><br />Pel que fa a les previsions d’execució aquest mes d’abril l’empresa concessionària preveu sol·licitar la llicència municipal d’obres i la construcció pròpiament dita podria iniciar-se a final d’estiu. Es calcula, doncs, que el nou tanatori podria ser una realitat a final de l’any 2010.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: