Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal s’incorpora com a patró del premi El Lector de l’Odissea, que te encara places per formar part del consell de 100 lectors

Aquest matí s’ha presentat a Vilafranca la onzena edició del premi "El lector de l’Odissea", que organitza aquesta llibreria vilafranquina, conjuntament amb l’editorial Proa, l’Ajuntament i el Consell Comarcal.

La presentació s’ha fet a la mateixa llibreria, amb presència de representants dels diferents patrons que donen suport al premi. Entre ells, la novetat era la incorporació del Consell Comarcal, que reforçarà la promoció del premi, com explicava el responsable de l’Odissea, Quim Jubert.
Aprofitant la presentació del premi, Jubert ha comentat també que si hi ha persones interessades en formar part de l’experiència de ser un dels 100 lectors que ajuden a triar les obres finalistes, encara queden places lliures. Per informar-se, cal passar per la llibreria.

De moment hi ha dues obres ja presentades al certamen, que tanca el seu període de recollida d’originals el proper 31 de maig.<br />El lliurament de premis es farà en un acte públic a Vilafranca durant el proper mes d’octubre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: