Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dispositiu especial de trànsit per Setmana Santa

El dispositiu del Servei Català del Trànsit es concentrarà entre les 3 d’aquesta tarda i el Dilluns de Pasqua a les 12 de la nit i es preveu que la distribució geogràfica dels desplaçaments serà bastant equitativa, entre mar i muntanya. Les previsions del Servei Català de Trànsit també calculen un 5% menys de desplaçaments a causa de la crisi.

<br />El passat cap de setmana ja van sortir 485.000 vehicles de l’àrea metropolitana de Barcelona i en la segona operació sortida parcial, que discorrerà entre Dijous Sant i Divendres Sant, s’estima que es desplaçaran 350.000 vehicles més. Aquesta segona fase es preveu que sigui la més complicada de l’operació sortida, atès que la mobilitat des de l’àrea metropolitana de Barcelona es correspondrà majoritàriament a oci de la Setmana Santa.

De tota manera, l ’operació retorn serà el moment més conflictiu amb una previsió de 545.000 vehicles que tornaran cap a l’àrea metropolitana de Barcelona.  El retorn començarà Diumenge de Pasqua a partir de les 12 del migdia i es prolongarà fins a les 12 de la nit de Dilluns de Pasqua. <br />Quant a l’estat de les vies, enguany destaca la recent inauguració del tercer carril de l’autopista AP-7 entre Salou/Vila-seca i Banyeres del Penedès que s’espera que millori la fluïdesa del trànsit a la demarcació tarragonina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: