Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest matí s’ha produït un incendi al Forn Rius de l’Espirall

Els Bombers de la Generalitat rebien l’avís poc després de les sis d’aquest matí d’un incendi a l’interior del forn Rius, al número trenta del carrer Gelida, al barri de l’Espirall.

El foc s’ha produït quan ha començat a cremar un forn d’acer inoxidable alimentat amb gasoil. Els bombers han mobilitzat cinc dotacions i el foc s’ha pogut controlar ràpidament, a un quart de set. Però l’incident ha provocat una fuita d’aigua al soterrani que s’ha barrejat amb el gasoil que perdia el forn, de manera que els bombers han hagut d’aspirar el líquid per tenir-lo controlat dins d’un bidó.<br />La Policia Local ha informat que s’han hagut de desallotjar els veïns de dues escales, els números 28 i 30 del carrer Gelida. En total s’han desallotjat unes 50 persones un temps aproximat d’uns 30 minuts.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: