Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aprovades part de les demandes d’UP en etiquetatge i importacions

Unió de Pagesos considera un avanç que el Congrés dels Diputats adoptés per unanimitat, aquesta setmana,  la Proposició No de Llei que insta al Govern de l’Estat a dur a terme una part de les propostes que el sindicat va acordar al seu darrer Congrés sobre control de les importacions i etiquetatge de productes alimentaris.

El text definitiu ha estat adoptat per unanimitat, després de recollir la transaccional de CiU, PSOE i PP.  <br />D’aquesta manera, el Govern central haurà d’augmentar la dotació de recursos humans i materials destinats als serveis de control de les importacions de productes alimentaris de tercers països i manifestar la necessitat que tots els controls es facin de manera homogènia i amb la mateixa intensitat en qualsevol punt d’entrada de la UE. <br />Fer respectar rigorosament la normativa en matèria de etiquetatge, qualitat, comerç i defensa dels consumidors, així com reforçar els controls, inspeccions, i sancions en cas d’incompliment. Millorar la coordinació en les actuacions d’inspecció entre les diferents administracions o augmentar la col·laboració amb les comunitats autònomes en les campanyes d’informació als consumidors sobre l’ etiquetatge en els productes.
 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: