Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unió de Pagesos impulsa una xarxa de dones

Dones de la Unió de Pagesos crearà a internet una xarxa de dones del món rural per tal d’impulsar un espai per millorar la comunicació i la formació de les dones que treballen i viuen al món rural.

El projecte aprofitarà les oportunitats i recursos que ofereixen les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació per tal que les dones rurals puguin compartir un punt de trobada comú, en el qual expressar les seves opinions i experiències. <br />Un dels objectius de la xarxa serà conèixer de primera mà les problemàtiques, les necessitats i les opinions de les dones del món rural, tant a nivell social com econòmic. <br />Inicialment, la xarxa comptarà amb un número determinat de dones a tot Catalunya que, a mode d’agents, seran les encarregades del manteniment del projecte i de generar opinió sobre qüestions agràries, socials i econòmiques que afectin l’entorn rural. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: