Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torrelavit prepara la seva Fira de Sant Jordi

Des del Casal de Cultura de Torrelavit estan treballant ja de cara a la sisena edició de la Fira de Sant Jordi.

L’objectiu és que en aquesta fira, a més de llibres, roses i plantes, també s’hi puguin trobar tot tipus d’objectes d’artesania i productes naturals, com ara arracades i collarets, samarretes pintades, objectes de terrissa, embotits, coques, i mel entre d’altres. La fira es farà la plaça del Casal de Cultura el diumenge 26 d’abril de les 11 del matí a les 2 del migdia.<br />Des de l’organització es vol informar a totes les entitats, col·lectius o particulars que tinguin ganes de participar-hi que només cal que ho facin saber el més aviat possible adreçant-se al Casal de Cultura de dilluns a divendres de 3 de la tarda a 8 del vespre o bé trucant al telèfon 938995150.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: