Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sol.licituds per a 2 pisos de protecció a Sant Sadurní

Els pisos de protecció oficial, que estan al número 16 del carrer Montserrat, són de lloguer i van destinats a joves menors de 35 anys.

 

<div></div>
La documentació per poder tramitar la sol·licitud s’ha de recollir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a la planta baixa de la Casa de la Vila, el mateix lloc on es podrà presentar entre el 16 de març i el 16 d’abril. <br />L’Ajuntament però, només actua com a finestreta d’entrada de les sol·licituds que s’han d’adreçar al Departament d’Habitatge de la Generalitat, que en farà l’adjudicació.

Els dos pisos són habitatges de protecció oficial en règim d’arrendament als quals tindran accés els menors de 35 anys que faci 3 anys que estiguin empadronats a la vila de manera continuada, o bé que en faci 5 si l’empadronament ha estat discontinu. <br />Per a més informació, cal adreçar-se a l’OAC de l’Ajuntament o al web municipal <a href="http://www.santsadurni.cat">www.santsadurni.cat</a>.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: