Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Martí Sarroca anul.la el projecte d’urbanització de La Bleda

L’Associació de Veïns de la Bleda es mostra satisfeta i afirma que ha guanyat el primer pols a l’alcalde, Ramon Carbó.

Pels veïns, la retrocessió total del projecte d’urbanització del barri de la Bleda per part de l’equip de govern d’Unió, el passat 9 de març, és el primer pas per garantir la protecció d’un territori vital per la identitat del Penedès i també per evitar una ruïna segura per als seus veïns i veïnes.<br />Recordem que l’ AAVV de la Bleda havia interposat, fa un parell de setmanes, un plet contenciós-administratiu contra aquest projecte. <br />Segons l’associació, la obsessió de l’alcalde arriba a extrems fora de tota lògica, i després de l’ anul·lació ha tornat a aprovar per tercera vegada la reparcel.lació en una demostració increïble, diuen, de prepotència i amb la complicitat de tot el seu equip de govern.<br />
Des de l’Associació de Veïns de la Bleda afirmen que continuaran lluitant amb el mateix ordre, rigor i serietat que fins ara, convençuts que les diferents vies que tenen obertes faran que finalment l’alcalde es vegi obligat a parlar amb tots els veïns, amb la mediació o no de la Comissió d’Urbanisme de Barcelona, per reconduir aquesta urbanització en termes més sostenibles.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: