Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Poetes blocaires a Vilafranca

La trobada Poems&Blogs. Poetes a la xarxa reuneix a Vilafranca una vintena de poetes blocaires.<br />

<br />La trobada tenia lloc durant tot el dissabte a la sala d’actes de l’Escorxador, coincidint amb el dia internacional de la poesia. Poems&Blogs. Poetes a la xarxa pretenia ser un punt de trobada entre poetes que tenen blog a internet amb la finalitat de donar-los a conèixer, no només entre les persones que es dediquen a la poesia, sinó també entre el gran públic. Els poetes Violant de Bru i Sant Borrell són els impulsors d’aquesta iniciativa que va permetre acostar l’obra de moltes persones i veure les seves cares. Fins i tot sentir les seves veus en directe i veure’ls recitar.<br /><br />L’activitat va començar amb una presentació de Sílvia Amigó, una de les impulsores de la Kinzena Poètika, l’altre esdeveniment vilafranquí vinculat a la poesia. I, després, va continuar amb la presentació de cadascun dels poetes amb imatges del seu bloc projectades al darrere.<br />La idea dels organitzadors és seguir tirant endavant aquesta iniciativa i dotar-la de continuïtat perquè han trobat una resposta molt positiva.<br /><br />El tret diferencial d’aquesta trobada de poetes amb bloc és que ha permès reunir una gran diversitat d’autors, alguns d’ells amb obra publicada.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: