Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pau Gasol Confrare d’Honor de la Confraria del Cava

La Confraria del Cava Sant Sadurní investirà demà, dimecres, a Los Ángeles a Pau Gasol  com a Confrare d’Honor, en la que serà la primera investidura internacional de l’entitat als Estats Units.

La Confraria del Cava traslladarà la solemnitat de les tradicionals cerimònies d’investidura al prestigiós hotel Beverly Wilshire de la ciutat californiana de Los Ángeles, el mateix hotel on Julia Roberts i Richard Gere van rodar Pretty Woman. En la mateixa cerimònia, s’investiran com a Confrares de Mèrit diferents personalitats americanes del sector de la distribució i de la gastronomia, entre les que hi haurà el cuiner vilafranquí Daniel Olivella, propietari del restaurant B44 Catalán Bistro de San Francisco, considerat un dels millors restaurants dels Estats Units per la publicació americana USA Today. Uns quaranta membres de la Confraria del Cava assistiran a la cerimònia.  Demà els membres de la Confraria presenciaran a l’estadi Staple Center de Los Angeles el partit de l’NBA entre els Lakers de Pau Gasol i els Grizzlies de Memphis, on juga el seu germà Marc. Aprofitant l’ocasió, la Confraria del Cava transmetrà al popular jugador de l’NBA Kobe Bryant una carta personal del president del FC Barcelona, Joan Laporta, on convida a Bryant a venir a Catalunya per presenciar un partit del Barça al Camp Nou. El jugador americà ha manifestat la seva admiració pel Barça i la Confraria també li entregarà, de part del FC Barcelona, una pilota signada per l’equip de Josep Guardiola. La primera Investidura Internacional de la Confraria del Cava es completarà amb un programa d’activitats i visites a altres punts de la costa oest dels Estats Units, entre les que destaquen les visites a diferents cellers de les regions vitivinícoles de Sonoma i Napa Valley, i la visita a la ciutat de San Francisco, abans de tornar cap a Sant Sadurní el 10 de març. 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: