Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Objectiu: crear la marca "Espirall"

La Unió de Botiguers i Comerciants de l’Espirall i l’Ajuntament signen un conveni per desenvolupar el pla de dinamització comercial.<br />

<br />La signatura del conveni tenia lloc ahir al vespre a la Sala Pau Boada de l’Ajuntament de Vilafranca. Aquest conveni implica el desenvolupament del Pla de dinamització de comerç de proximitat al barri de l’Espirall en el període 2009 – 2011. L’actuació s’inclou en el projecte d’intervenció integral a l’Espirall, la llei de barris, i té per objectiu potenciar el comerç mitjançant la millora del servei i de l’atractivitat dels seus establiments i l’augment de la fidelització dels seus clients. La dinamització s’ha de basar en la marca “Espirall” i amb la voluntat de normalitzar aquest nom a la vila. El regidor de Comerç Xavier Lecegui resumeix les accions que es deriven del conveni.<br /><br />Lecegui considera prioritari implicar el major nombre d’establiments comercials del barri en aquest nou projecte. A la Unió de Botiguers hi ha un 40% de les botigues de tot l’Espirall.<br /><br />Per la seva part, el president de la Unió de Botiguers i Comerciants de l’Espirall Josep Freixedes apuntava que al barri hi ha tot tipus d’establiments per cobrir les necessitats dels veïns. Per tant, considera que hi ha una bona matèria primera per començar a treballar.<br /><br />El pla té un pressupost màxim total de 72.000 euros, dels quals la Generalitat n’assumirà el 50%. L’altra meitat serà finançada a parts iguals pel Patronat de Comerç i Turisme de l’Ajuntament i la Unió de Botiguers i Comerciants de l’Espirall. En aquest sentit, aquesta associació comercial és la única iniciativa privada que aporta recursos a la llei de barris.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: