Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’exposició "El Risc a l’Asfalt" a l’IES Eugeni d’Ors

Aquesta serà la darrera exposició que l’Ajuntament de Vilafranca, a través de l’Oficina Tècnica de Joventut, portarà al llarg d’aquest curs als Instituts d’Educació Secundària de la vila amb l’objectiu de promoure la salut entre la població juvenil.

L’exposició estarà instal·lada del 6 al 25 de març a l’IES Eugeni d’Ors sota el títol "El Risc a l’Asfalt". <br />Produïda per la Diputació amb col·laboració amb la Fundació RACC, pretén informar, sensibilitzar i prevenir d’una manera propera al públic juvenil dels riscos de la carretera i posar èmfasi en les principals causes dels accidents de trànsit. L’exposició s’apropa als joves amb un llenguatge proper, eminentment audiovisual. Es tracta de situacions quotidianes i personatges identificables: el noi que va l’Institut amb bicicleta i no respecta els senyals de trànsit, el grup d’amics que tornen de festa a la nit… A més, l’exposició també permet que els visitants puguin fer un autotest per comprovar quin és el seu comportament com a conductors/es.<br />A més, es posa a disposició dels centres una maleta pedagògica amb propostes d’activitats complementàries per realitzar amb els visitants de l’exposició i material pel professorat per treballar a l’aula. L’exposició podrà visitar-se també amb el grup-classe demanant cita prèvia a l’Oficina Tècnica de Joventut. Tanmateix, l’exposició resta oberta a tota la població i podrà visitar-se de les 6 a les 9 del vespre de dilluns a divendres durant les dates previstes al vestíbul de l’IES Eugeni d’Ors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: