Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Lectura pública col.lectiva d’en Massagran

Demà, a les dotze del migdia, a la Biblioteca Torras i Bages i en un acte obert a l’assistència de tothom, s’iniciarà la lectura pública col·lectiva del llibre de Josep Maria Folch i Torras “Les aventures extraordinàries d’en Massagran”.

 

Aquesta lectura, organitzada conjuntament pel Voluntariat per la llengua, Òmnium Cultural de l’Alt Penedès i la Biblioteca Torras i Bages, anirà a càrrec d’aprenents i voluntaris del programa de Voluntariat per la Llengua de la nostra comarca.
<div></div>
La lectura pública compleix enguany la seva segona edició i ho fa amb el llibre “Les aventures extraordinàries d’en Massagran”, una de les publicacions més conegudes i llegides de la literatura infantil catalana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: