Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Comissió de Carnaval valora el Carnaval 2009

La Comissió de Carnaval valora molt positivament el Carnaval 2009, malgrat els incidents de la festa de cal Bolet.

Des de fa sis anys la comissió voluntària, amb el suport del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, treballa per recuperar o "reinventar" un cicle de festes de Carnaval fidel al calendari tradicional que comença el Dijous Gras amb l’arribada del Rei Carnestoltes, i finalitza el Dimecres de Cendra amb l’enterrament i la sardinada.  <br />Amb aquest temps s’ha configurat un programa ple d’activitats adreçades a tots els públics i que cada vegada estan més consolidades i tenen més bona resposta i participació. Enguany la Comissió de Carnaval ha apostat per ampliar el programa i omplir-ne el calendari cada dia. <br />La Comissió vol agrair la participació i el civisme de tothom en quasi tots els actes. Malauradament, la Comissió de Carnaval va decidir suspendre la Festa de Rebenta del dilluns després de la rua al Teatre Cal Bolet per diverses baralles que es van produir dins i fora del teatre. En un comunicat volen puntualitzar que els aldarulls van ser provocats per un grup d’individus reincidents amb aquest tipus de successos i que ja fa massa dies que actuen amb total impunitat. <br />Lamenten les informacions confuses que s’han publicat en diversos mitjans de comunicació i agraeixen el comportament cívic i respectuós de la resta d’assistents a la festa que van abandonar el teatre amb total normalitat tot i la indignació evident. També lamenten que diverses persones alienes als incidents es veiessin afectades per aquests.
 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: