Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jaume Funes parlarà dels conflictes a l’escola

Afabar organitza una conferència del psicòleg i educador Jaume Funes sobre els conflictes a l’escola.<br />

<br />La delegació del Penedès de l’Associació de Famílies Acollidores de Barcelona (AFABAR) organitza una xerrada que portarà per títol “El teu fill té conflictes a l’escola o l’escola té problemes amb el teu fill?”. La xerrada tindrà lloc el dimecres de la setmana que ve, a les 8 del vespre, a l’Escorxador, i anirà a càrrec del psicòleg, educador i periodista Jaume Funes.<br /><br />L’acte compta amb la col.laboració de l’Ajuntament de Vilafranca i de la coordinadora d’AMPAS  dels centres educatius de Vilafranca.<br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: