Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Inscripcions a les colònies per a la gent gran

Aquestes colònies, organitzades per l’Ajuntament de Vilafranca, a través del Pla per a la Gent Gran, la Comissió Municipal pel Benestar de la Gent Gran i els Serveis Socials, tindran lloc del 23 al 29 de març.

Enguany aniran a la Residència de Temps Lliure del Puig, a València.<br />Les inscripcions es fan a l’Àrea de Serveis Personals, al carrer de Santa Maria, núm. 2, de 10 a 2 del migdia, fins aquest divendres. <br />El cost va des de 60 fins a 200 € segons el barem econòmic, però s’estudiaran aquells casos amb més dificultats econòmiques.<br />En cas de ser usuari de Serveis Socials o haver participat en les dues darreres sortides, només cal presentar el Carnet Blanc de la Gent Gran.<br />En el cas contrari cal portar la Declaració de la Renda i el certificat de la Pensió, així com l’últim rebut del lloguer de l’habitatge, fotocòpia del Carnet d’Identitat i el núm. de la Targeta de la Seguretat Social.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: