Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Impuls a una tercera via a la línia 4 de Rodalies

El diputat de CiU, el vilafranquí Joan Raventós, va defensar dimecres passat a la Comissió de Política Territorial celebrada al Parlament, una Proposta de Resolució per tal d’impulsar la construcció d’una tercera via a la línia 4 de rodalies entre Martorell i Barcelona.

 

<div></div>
Després de negociar amb els grups parlamentaris que donen suport al Govern, Raventós va aconseguir l’acord unànime per tal d’instar el Govern a “accelerar la redacció dels estudis de millora de la capacitat de les infraestructures dels corredors ferroviaris”, un acord que el diputat nacionalista ha qualificat de “gran pas” per tal “d’acostar el Penedès i Barcelona, ja que la tercera via permetria reduir el trajecte en tren en més de 15 minuts”.

Segons Raventós, la construcció d’una tercera via des de Martorell fins a Barcelona, on sigui tècnicament possible i amb l’articulació d’un bon sistema de baixadors, pot aconseguir l’objectiu de reduir dràsticament els actuals 60 minuts de trajecte des de la capital de l’Alt Penedès a Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: