Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots homenatgen Pere Català i Roca

Els de la camisa vermella van ser una de les cinc colles que dissabte van aixecar un pilar a la cloenda de l’acte en memòria de l’historiador i fotògraf vallenc, mort el mes de febrer passat. Català i Roca és autor de l’obra de referència Món casteller.

Organitzat per l’ajuntament de Valls i la família de Pere Català, l’homenatge es va celebrar al Teatre Principal de Valls i també va incloure una ofrena floral a càrrec de les dues colles vallenques i parlaments. <br />D’altra banda, els Xicots van celebrar un taller per a la canalla de la colla consistent en pintar ous de Pasqua. El taller tenia lloc dissabte i va aplegar una quinzena de nens i nenes.

 

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: