Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Monjos celebra el dia de les dones

El dia internacional de les dones es commemora a Els Monjos amb cinema, ball i exposicions.<br />

<br />Les celebracions entorn al 8 de març també s’han fet i es continuaran fent a la majoria dels municipis de la comarca. A Santa Margarida i els Monjos l’activitat començava ja a principis de mes i s’allargarà fins al dia 25. Però, un dels actes centrals de la celebració tenia lloc aquest dissabte a la tarda a la Masia Mas Catarro. Allà es va fer una gran festa berenar amb músiques del món, balls i un concurs de fotopoemes. El berenar estava integrat pels plats que van cuinar les dones participants i dues animadores es van encarregar d’ensenyar alguns passos de ball a les assistents.<br />A més, com a novetat, es va fer aquest concurs de fotopoemes per part de les dones que participen als tallers de Dona al dia.<br /><br />A banda de tot això, també s’han fet sessions de cine fòrum i encara es pot visitar l’exposició “Dones, vot i participació sociopolítica” a la biblioteca municipal. D’altra banda, avui a la tarda es fa una activitat dedicada als mes joves a la Sala Alguer. Es tracta d’un joc de l’oca que posa especial atenció en les situacions de desigualtat que encara viuen moltes dones al seu dia a dia.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: