Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El bosc de les fades

La fotògrafa Pilar Diago presenta l’exposició “Els Bosc de les fades” al vestíbul del Casal.<br />

<br />La secció de fotografia del Casal ha estrenat una nova exposició al vestíbul de La Societat La Principal. La mostra es titula “El bosc de les fades” i és obra de la fotògrafa de Castelló Pilar Diago.<br />Diago volia experimentar sobre temes diferents als habituals i un dia va començar a treballar amb el tema de les fades com a fil conductor.<br /><br />La fotògrafa recull en aquesta exposició els treballs del principi i obres més treballades per mostrar la seva pròpia evolució.<br /><br />Aquesta vintena de fotografies mostren la simbiosi entre l’ésser humà i la natura, arribant en ocasions a confondre’s. L’exposició es pot veure fins al 29 de març.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: