Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dotar l’ajuntament d’estabilitat

<br />L’alcalde de Vilafranca Francisco Romero inicia un seguit de propostes per intentar dotar d’estabilitat l’ajuntament.<br />

<br />Francisco Romero, nou alcalde de Vilafranca des del divendres, quan va prendre possessió del càrrec, ja va destacar al seu discurs d’investidura la intenció que té de millorar la governabilitat i dotar d’estabilitat el consistori vilafranquí. En aquesta línia ha començat a treballar les propostes que ja va anunciar el divendres, tot començant per l’obertura de la junta de govern local a la resta de grups municipals amb representació a l’ajuntament.<br /><br />Aquesta mesura ja s’està treballant per tal de portar-la a la pràctica la setmana vinent. <br />Romero també destaca la sèrie de reunions que mantindrà properament amb associacions de veïns i entitats per consensuar mesures anticrisi.<br /><br />Altres accions que estan previstes són treballar els principals temes de ciutat amb la resta de grups i obrir el govern a les forces polítiques amb qui comparteixen temes concrets. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: