Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detenció de dos homes in fraganti

Detenen dos homes in fraganti que estaven robant cotxes al barri de Sant Julià.<br />

<br />La matinada de diumenge a dilluns, entorn a les 4, els Mossos d’Esquadra han detingut in fraganti dos homes veïns de Vilafranca que estaven intentant robar diversos vehicles al barri de Sant Julià. Una patrulla va veure els dos individus manipulant un vehicle. Els dos homes es van donar a la fuga i es van acabar amagant en un bloc de pisos del carrer de Sant Pere. Els agents de la patrulla van demanar reforços i van entrar al bloc de pisos on van trobar els dos homes amagats en el darrer replà de l’edifici.<br />Els agents van detenir els dos individus i van comprovar que hi havia tres cotxes afectats pel robatori.<br />Mohamed R. i Mohamed B. passaran demà a disposició del jutjat de guàrdia. El segon individu té diversos antecedents: en concret set detencions per delictes contra el patrimoni. Els homes detinguts disposaven d’eines com una clau allen i varetes per obrir els cotxes.<br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: