Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Des de ICV consideren que aquesta dimissió és una fugida endavant que no te gaire sentit

El regidor d’ICV a l’Ajuntament de Vilafranca Bernat Villaroya ha explciat que ells intenten fer acció política per millorar Vilafranca, i que el que ha passat avui és una maniobra de fugida endavant del PSC que no saben on va.

Cal veure quin programa i quines propostes hi ha darrer d’això. Des de ICV no volen valorar hipòtesis. Ja han dit que no veuen clara una moció de censura que es vol presentar; però tampoc entenen aquesta decisió de dimitir de Marcel Esteve. Es refermen en que cal treballar sobre propostes i projectes.<br />Villarroya apuntava que per ells a banda del ple de divendres, és també molt important el de dilluns, on esperen que Esteve justifiqui i expliqui la seva decisió. ICV sembla doncs que condicionaria el seu vot de divendres a les possibles explicacions o línies de treball que es poguessin apuntar dilluns.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: