Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Continua el cicle Sobretaula amb raülmoya i Jose Domingo

El cicle Sobretaula: petits Concerts Impossibles, que es va encetar el passat divendres al Teatre Cal Bolet, continua aquest divendres amb raülmoya i Jose Domingo. <br />

Malgrat la seva joventut, raülmoya és un veterà de l’escena indie barcelonina. Va passar per diversos grups i recentment es va llançar en solitari i en castellà amb el disc La nueva era glaciar, un compendi de records i confessions en clau folk-rock.<br />D’altra banda, el líder de la banda gironina Psychoine, Jose Domingo presenta la seva faceta més íntima amb el disc Suddenly. Una col·lecció de cançons acústiques, basades en el so de la seva veu profunda i la guitarra, que van del folk psicodèlic al cabaret berlinès. <br />El concert és de petit format, serà a les 11 de la nit i l’entrada, que inclou una copa de vi, val 4€.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: