Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Caves espessits per a ús gastronòmic

Les caves Agustí Torelló trauran al mercat els seus dos caves espessits per acompanyar plats culinaris.<br />

El Celler de Can Roca i les caves Agustí Torelló Mata de Sant Sadurní d’Anoia han creat un cava espessit que es pot incorporar al plat com si es tractés d’una salsa. El Sòlid Gran Reserva i el Sòlid Rosat Trepat sortiran al mercat per la diada de Sant Jordi. <br />Els germans Roca i els enòlegs de les caves, amb la col·laboració científica de la Fundació Alícia, han treballat des del 2005 per crear, per primer cop, aquest cava que es menja. Introduint un espessidor durant el procés de producció, el producte resultant permet incorporar el cava directament al plat, com si es tractés d’una salsa.<br />L’enòleg Agustí Torelló Sivill ha explicat que aquesta salsa conserva a la perfecció tota l’essència dels seus caves.<br /><br />La nova textura aporta moltíssimes possibilitats per acompanyar aliments com les ostres, els fruits vermells, la compota de poma o, fins i tot, aquestes escopinyes. El cava texturitzat és, segons Torelló, molt interessant a nivell gastronòmic.<br /><br />El nou producte es va presentar oficialment al Fòrum Gastronòmic de Girona. Sortirà a la venda la propera diada de Sant Jordi i ja ha creat una gran expectació.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: