Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Caixa Penedès acull una exposició amb obres de Barceló, Dalí, Miró i Picasso

Divendres s’inaugurava a l’Aula de Cultura Caixa Penedès – Fòrum  Berger Balaguer l’exposició “Quatre Genis”, una selecció de pintures de quatre genis universals del segle XX, com són Miquel Barceló, Salvador Dalí, Joan Miró i Pablo Picasso.<br />

La major part d’aquests dibuixos i pintures van ser recentment exposats a Madrid, de forma pilot, a la darrera edició de Feriarte 2008, i arriben a Vilafranca gràcies a l’artífex del Museu de Joguets i Autòmats de Verdú, el col.leccionista Manel Mayoral. El crític Carlos García-Osuna destacava la importància de les obres d’aquesta col·lecció que ara estan a Vilafranca.<br /><br />García-Osuna afirmava també que és molt difícil que una ciutat com Vilafranca torni a gaudir d’una exposició que reculli obres com aquestes.<br /><br />En el mateix sentit es pronunciava el president de Caixa Penedès Josep Colomer, que mostrava la seva satisfacció per fer arribar a Vilafranca obres d’aquesta envergadura artística.<br /><br />La mostra inclou una vintena d’obres d’art. Entre totes, cal destacar una peça espectacular d’en Miquel Barceló – In extremis III – d’uns 3 metres d’ample per 2 m. d’alçada. <br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: