Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bona resposta a la fira de les relacions empresarials

<br />Les empreses responen i participen a la fira empresarial per fer contactes en només una tarda.<br />

El Centre Àgora de Vilafranca organitzava ahir la primera edició de la Fira de les relacions empresarials. Aquesta trobada estava limitada a 20 empreses i tenia la intenció de reunir un grup de petites empreses per fomentar la xarxa de contactes i cercar noves oportunitats de negoci amb empreses del mateix entorn.<br />El format de l’acte, amb resultats plenament contrastats en edicions realitzades a altres indrets de Catalunya, era el d’una trobada empresarial inspirada en el "Speed Dating" o entrevistes curtes de 5 minuts bidireccionals entre tots els participants. La idea és fer un ampli nombre de contactes en molt poc temps, tres hores. El consultor Josep Alberti era l’encarregat de conduir la sessió.<br /><br />En cada entrevista les empreses han d’exposar de forma breu, clara i concisa què fan, quins productes o serveis ofereixen i quines oportunitats de col·laboració existeixen entre ambdues bandes. Aquest format demana rapidesa i precisió.<br /><br />La fira empresarial s’ha organitzat en un moment marcat per la crisi econòmica però el consultor considera que és un tipus d’activitat necessari en qualsevol context, perquè fer contactes és vital per a la bona salut de les empreses.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: