Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bogarde ha tret un nou disc

<br />El grup vilafranquí Bogarde treu al mercat el seu segon disc “Techno Moreneta Metal”.<br />

<br />La formació vilafranquina Bogarde ha tret recentment al mercat el seu segon treball, després de l’anterior disc, titulat Maketazo, que contenia 7 cançons. Ara, sota el títol de “Techno Moreneta Metal”, trobem deu cançons amb l’estil propi del grup, caracteritzat pel bon humor i per una combinació que ells anomenen “tecno metal fiestero”.<br /><br />Alguns dels temes que hi ha al nou disc són “Acebes” i “Un cremat foll”. A més de les cançons, l’edició del disc és especial perquè la portada està protagonitzada per una Moreneta creada per a l’ocasió pels artistes Marta Rodríguez i Jordi Gibert, i conté un pòster a l’interior.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: