Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Amnistia Internacional Alt Penedès ha organitzat un acte de suport al periodista xinès Shi Tao

Divendres a la tarda, a l’Escorxador de Vilafranca, es va fer aquest acte de suport dels periodistes de la comarca al xinès Shi Tao, un periodista i poeta que actualment està empresonat per les autoritats del seu país per haver difós informacions que el govern considera perjudiclas.

<p />

Anna Zúñiga, des d’Amnistia, comentava així el que havien volgut fer divendres, en acció de suport al pres polític xinès.

Per la seva banda, Albert Carrasco presentava la figura de Shi Tao com a poeta i lluitador per les llibertats i els drets humans.

En l’acte es van recollir les signatures de periodistes de Vilafranca i comarca per donar el seu suport a aquest xinès, detingut després que recordem l’empresa Yahoo facilités les seves dades a les autoritats xineses com a la persona que havia fet públiques les restriccions que havien imposat als periodistes per informar del 15è aniversari dels fets de Tiananmen.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: