Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Admès a tràmit el contenciós contra el projecte d’urbanització del barri de La Bleda

La magistrada del Jutjat número 10 de Barcelona ha admès a tràmit el contenciós-administratiu contra el Projecte d’Urbanització del barri la Bleda que impulsa l’equip de govern de l’ajuntament de Sant Martí Sarroca.

Segons informen els veïns, ara l’ajuntament ha estat requerit per tal que en un termini de vint dies improrrogables aporti la documentació de l’expedient corresponent i es personi com a part interessada.<br />Actualment el Projecte de Reparcel·lació del Barri de la Bleda, està aturat ja que ha caducat el termini per aprovar-lo per part de l’Ajuntament; i el projecte d’Urbanització el volen paralitzar ara els veïns per la via judicial<br />Els veïns recorden també que la Comissió d’Urbanisme de Barcelona ha ofert la seva mediació en aquest conflicte, i que només és voluntat de l’alcalde acceptar aquest oferiment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: