Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vetlla del Rei Carnestoltes

La Plaça de la Vila de Vilafranca es va convertir ahir en una capella ardent en motiu de la mort del Rei Carnestoltes.

El Rei va morir després de la rua del dilluns a causa dels excessos propis del carnaval. Per això, ahir a la tarda es va instal·lar la capella ardent del Carnestoltes per tal que els vilafranquins i vilafranquines ploressin la seva mort. Els membres de la seva Cort i, especialment, la seva Concubina eren els que estaven més afectats.

Com apuntava la concubina, aquesta tarda tindrà lloc la darrera vetlla del Rei Carnestoltes. A les set surt el seguici fúnebre amb l’acompanyament musical de la Sitjazz Band. La comitiva passarà pels carrers de la Cort, Parellada, Palma, Sant Joan, Avinguda de Tarragona i Bisbe Morgades fins arribar al Tívoli. En arribar al parc, es farà la lectura solemne del testament del rei i la incineració del seu cos. En acabar, hi haurà la tradicional sardinada popular al mateix parc del Tívoli.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: