Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un espectacle sobre textos de Montserrat Roig, aquest divendres a Cal Bolet

Cada hivern el Teatre Municipal Cal Bolet proposa un cicle d’espectacles de petit format per tal d’apropar al màxim els actors, les emocions, el gest i la paraula als espectadors.

<br />Divendres, a les 9 del vespre, a través del pensament de la Montserrat Roig podem, encara ara, cercar de comprendre i dialogar amb els grans i petits esdeveniments que vertebren el nostre dia a dia. És per això que, els mots escrits ahir esdevenen paraules d’avui, actuals i imprescindibles.<br />Amb aquest espectacle tenim l’ocasió de gaudir i fer nostre el pensament i les inquietuds d’una gran figura de les lletres del nostre país, com és la Montserrat Roig, una dona sincera, compromesa, intuïtiva, suggeridora i amb una força en la paraula que quasi mai deixava indiferent. M de Roig ofereix una oportunitat excepcional per a donar-la a conèixer a les noves generacions de joves que de ben segur s’han de sentir molt propers a ella.<br />Les entrades per l’espectacle tenen el preu de 9€, i estan limitades a 80 localitats. Al final de les representacions de Lletres a Escena, el públic podrà participar en una xerrada distesa amb les actrius.<br />La darrera proposta del cicle, pel divendres 13 de febrer, és Un Mar dins del Calaix, un espectacle basat en textos de Joaquim Ruyra i interpretat per Fina Rius.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: