Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Montserrat demana no aplicar la reducció a 80 km/h

La regidora de Sant Sadurní i diputada al Congres dels Diputats, Dolors Montserrat, demana que no s’apliqui la reducció proposada pel Servei Català de Trànsit entre Martorell i Molins de Rei i en el cas d’aplicar-se, que sigui de velocitat variable superior a 80 km/h.

<br />Montserrat recorda que els usuaris d’aquesta via, i en especial els veïns de Sant Sadurní, pateixen des de fa temps un greuge incrementat per la no existència de la N-340 desdoblada i gratuïta. Per això, diu que “la limitació a 80 km/h des de Martorell fins a Barcelona suposaria una ineficàcia total, incrementant les diferències i greuges comparatius respecte altres poblacions”.

Tanmateix la regidora considera que aquestes mesures amaguen “una finalitat recaptatòria” ja que el Servei Català de Trànsit ”s’ha centrat primordialment a incrementar exponencialment el nombre de radars fixos a l’àrea metropolitana de Barcelona i a multiplicar la recaptació des de la posada en marxa de la limitació a 80 km/h, a principis de l’any 2007”. En aquest sentit, Montserrat afegeix que “això distorsiona la finalitat del radar que deixa de ser un element dissuasori per convertir-se en un element recaptatori”.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: