Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Moja tindrà 7000 m2 d’equipaments

El darrer ple de l’ajuntament d’Olèrdola va ser dens per la importància i quantitat d’acords presos, però molt àgil ja que 15 de les 17 propostes tractades van ser aprovades per unanimitat. <br />Un dels acords destacats va ser l’aprovació d’un conveni urbanístic, inclòs en el nou POUM d’Olèrdola, que permet que el municipi disposi de 7.000 metres quadrats d’equipaments en terrenys de l’antiga formigonera, a l’entrada de Moja.

<p />

L’acord es pren amb l’empresa Promocions i Inversions Oliveres Rossell i comporta una permuta de terrenys del Clot de Moja de 4.300 metres quadrats, fins ara municipals, que passen a ser propietat de l’empresa. <br />Un altre acord rellevant és l’aprovació del pla local de joventut d’Olèrdola pel període 2009-2011. La regidora de joventut, Míriam Rivas, va destacar que per primera vegada el pla era redactat directament per l’ajuntament i entre els objectius va destacar la consolidació de l’oferta del Servei Jove d’Olèrdola i que els joves del municipi tinguin com a referent els espais de que disposen en els centres cívics.

Una de les dues propostes no aprovades per unanimitat en el ple va ser l’acord de donar llum verda a l’aprovació provisional del Pla Especial de la Muntanyeta, amb el vot en contra de CiU i l’abstenció d’ERC. L’altra va ser la recuperació d’ofici per part de l’ajuntament del local de la societat Sant Jaume, davant l’inici imminent dels treballs per a la seva reforma i ampliació un cop la propietat passés de l’estat a l’ajuntament.

D’altra banda, el regidor d’ensenyament va detallar que els tres concursos públics per a les obres de construcció del nou edifici de l’escola de Sant Pere Molanta ja havien estat adjudicats. Sobre l’escola, el portaveu de CiU va donar a conèixer i subscriure una declaració de l’Associació de Veïns i Entitats de Sant Pere, en la qual s’assegura que en una reunió mantinguda el passat 15 de gener el delegat dels serveis territorials del departament va manifestar que el projecte alternatiu d’escola era viable. Per tirar-lo endavant només caldria, segons aquesta versió, la voluntat de l’alcalde i que l’ajuntament assumís la despesa de redacció de l’avantprojecte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: