Dijous, 20 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Màscares de còmic

Els personatges del món del còmic centren un taller de màscares previ a la celebració del Carnaval a Vilafranca.<br />

<br />La il·lustradora Anna Mongay va encapçalar un taller aquest dissabte al matí a l’Escorxador per fer màscares de cara a les festes de carnaval. El taller estava organitzat per la Biblioteca Torras i Bages i, en el marc de l’operació còmic, en què està immersa la biblioteca vilafranquina, es va optar per fer les màscares de personatges de les vinyetes.<br />El taller estava adreçat a nens i nenes d’entre 5 i 12 anys.<br /><br />La clau per fer una màscara diferent era aconseguir que aquesta agafés volum.<br />Una vintena de nens i nenes van participar en l’elaboració d’aquestes màscares.<br /><br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: