Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les fotografies del concurs del CEP al Complex

Les fotografies del concurs del Centre Excursionista es poden veure fins a finals de mes al passadís del Complex Aquàtic.<br />

<br />Al mes de desembre es donaven a conèixer els guanyadors del concurs de fotografia organitzat pel Centre Excursionista del Penedès. Posteriorment, el centenar de fotografies que es van presentar es van poder veure al passadís de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès i, ara, se’n pot veure una selecció al passadís del Complex Aquàtic.<br />El concurs de fotografia de muntanya va ser tot un èxit, de participació i de qualitat de les obres presentades. A més, permet veure la muntanya des de moltes perspectives diferents.<br />Mongay ja ha assegurat que el concurs de fotografia de muntanya tindrà continuïtat en els propers anys.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: