Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alt Penedès té una gran dependència del vehicle privat segons un estudi de la Cambra de Comerç

La xarxa de transport públic a l’Alt Penedès genera una "gran dependència" del vehicle privat fins i tot amb els viatges fins a Barcelona, donada la seva configuració.

Això és el que conclou l’informe territorial de l’Alt Penedès 2008 elaborat per la Cambra de Comerç de Barcelona sobre la Mobilitat i Infraestructures de Transport de la comarca. L’estudi apunta, d’altra banda, que cal ampliar la capacitat de les infraestructures actuals com ara el servei de Rodalies Renfe de l’Alt Penedès. A més, s’haurien d’impulsar transports nous, com la Línia Ferroviària Orbital, per no fer més gran la congestió a les carreteres en els propers deu o quinze anys.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: