Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local dels Monjos col·labora en la detenció dels presumptes autors d’un robatori a la benzinera de Pacs

Els fets van tenir lloc dissabte al vespre a la benzinera situada a la carretera BP-2121, al terme municipal de Pacs.

Dos individus van amenaçar el dependent amb un ganivet i li van ordenar que s’assegués a terra, mentre es van endur diversos objectes de la botiga i la recaptació de la caixa enregistradora.<br />Una vegada personats els efectius dels Mossos d’Esquadra es va comprovar, a través de les càmeres de seguretat, les característiques dels atracadors, la matricula del cotxe i l’existència d’una tercera persona que esperava dins el vehicle. Acte seguit es va comunicar les dades a la resta de patrulles dels Mossos d’esquadra i a les Policies Locals properes. <br />Poc després la Policia Local de Santa Margarida i els Monjos va observar un vehicle aparcat a la plaça Molí de Vent, que coincidia amb les característiques del de l’atracament i es va muntar un dispositiu de vigilància conjunt. <br />Aproximadament a un quart de dotze de la nit els efectius policials van veure com tres persones s’acostaven al vehicle amb un comportament estrany, dues de les quals concordaven amb la descripció dels atracadors, per la qual cosa es va procedir a la seva detenció acusats de robatori amb violència i intimidació.<br />Els detinguts són Juan Manuel O.F de 36 anys i veí de Vilafranca; Joaquín P.B. de 42 anys i veí de l’Arboç i Susana A. S. de 24 anys, també domiciliada a l’Arboç.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: