Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fira Musical de Vilafranca s’obre a les famílies

L’Ajuntament de Vilafranca organitza des de fa uns quants anys la Fira Musical que es porta a terme en horari escolar per a tots els alumnes des de 1r fins a 4t d’Educació Primària de totes les escoles de Vilafranca.

<br />La novetat d’enguany és que la Fira s’obre a les famílies amb fills que vulguin conèixer de primera mà, les audicions que s’hauran dut a terme per a l’alumnat de primària.<br />Les audicions que s’oferiran enguany seran “Les flautes de bec” a càrrec del grup d’Eulàlia Galofré, “La percussió” a càrrec de Ricard Parera i Xavier Terrades i “L’arpa” a càrrec de Joan Manuel Chouciño. Aquests músics, molts d’ells penedesencs, disposen d’una àmplia experiència en el camp de la docència, ja sigui com a mestres o impartint  tallers dels diferents instruments.

La Fira Musical per a públic familiar es durà a terme el diumenge dia 8 de març en dues sessions, una a les 2/4 de 12 i l’altra a 2/4 d’1 del migdia. Caldrà escollir un instrument a cada sessió. <br />Per als infants és gratuït i per als adults costarà 3 euros, si es participen en les dues sessions, i 2 euros si es participa només en una sessió.

Les inscripcions es poden fer del 9 al 27 de febrer al Servei de Cultura, a l’Escorxador, de 9 a 2 del migdia i de 5 a 9 del vespre. Les places són limitades i s’acceptaran per rigorós ordre d’inscripció.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: