Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detingut un vilafranquí per violència de gènere

Dissabte cap a última hora de la nit, una trucada telefònica d’un veí va alertar la policia d’una discussió entre un home i una dona al carrer Amàlia Soler.

<p />

Quan va arribar la dotació de la Policia Local, va atendre una dona que es trobava sola al carrer i que manifestava haver estat agredida físicament per la seva parella. Els agents van atendre la víctima de l’agressió i van iniciar una recerca de l’agressor fins aconseguir localitzar-lo a l’avinguda de Tarragona. Després de ser identificat, l’individu, de 35 anys i resident a Vilafranca, va ser detingut i traslladat a les dependències de la Policia Local.

D’altra banda, diumenge una patrulla de la Policia Local va detenir un home que hores abans havia comès un robatori amb violència. Concretament, havia intentat robar la bossa de mà d’una dona mitjançant una estrebada i el marit, que havia actuat per evitar-ho, havia estat agredit violentament i intimidat amb l’exhibició d’un ganivet per part de l’autor dels fets, un veí de Vilafranca de 20 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: