Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Carnaval infantil amb el mar com a tema principal

El carnaval infantil mobilitza la canalla de Vilafranca i comarca amb un tema comú, el mar.<br />

<br />Un dels actes més multitudinaris del Carnaval a Vilafranca és el tradicional carnaval infantil del dissabte a la tarda. El MIV, el GEP i l’agrupament escolta preparen les disfresses dels seus nens i nenes per omplir la vila de festa i de color en un acte obert a la participació de tothom, inclosos els pares i mares.<br />Aquest any, el format de la celebració canviava substancialment. D’entrada, el rei Carnestoltes va tenir un especial protagonisme ja que tothom es va reunir a la Plaça de la Vila per intentar despertar-lo després d’una nit d’excessos. Un cop llevat el rei, la gent dels esplais i dels escoltes va iniciar una recorregut pel centre per lluir les seves disfresses. El tema comú era el mar i, per tant, es podien trobar tant pirates com animals marins. De fet, els organitzadors havien fet una crida perquè la gent es disfressés de coses relacionades amb el mar.<br /><br />La rua va acabar al Parc del Tívoli amb un grup d’animació i berenar per a tota la canalla participant.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: